Added to bag
Added to my wishlist

ARMANI

Nera Cream Care with complete anti-aging action

From

950.00 QR

Loading...
Unavailable
Choose my content

    you have not selected a size

    Sold and shipped by Printemps Paris

    Home Delivery

    thursday may 16, 2024

    Free return within 30 days*

    Learn more

    Paid returns within 14 days

    This item is not available au Printemps Haussmann

    Good news, this item is available in the following sizes

    To purchase this item, you can go to the store or add it to your cart now.

    Giorgio Armani 's Crema Nera Suprême treatment is now available in a 30 ml version. This treatment with complete anti-aging action consists of the exclusive Reviscentalis complex. Combined with 4 essential minerals, Crema Nera treatment ensures anti-oxidant protection, detoxification and optimal regeneration of the skin. The unique “double-silk” texture of the cream melts into your skin and instantly hydrates it. The skin appears more luminous and supple. Day after day, his overall appearance improves.


    • To apply as a moisturizer, every day

      726110 122 - INGREDIENTS: AQUA / WATER o GLYCERIN o CYCLOHEXASILOXANE o RHAMNOSE o HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID o DIPROPYLENE GLYCOL o DIMETHICONE o BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER o ZEA MAYS GERM OIL / CORN GERM OIL o ELAE IS GUINEENSIS OIL / PALM OIL o GLYCERYL STEARATE o PEG-100 STEARATE o CETYL ALCOHOL o 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID o CERA ALBA / BEESWAX o MYRISTYL MYRISTATE o TAMARINDUS INDICA SEED POLYSACCHARIDE o MYROTHAMNUS FLABELLIFOLIA LEAF EXTRACT o TIN OXIDE o STEARIC ACID o POTASSIUM PCA o SORBITAN OLEATE o SORBITAN TRIST EARATE o NIGELLA SATIVA SEED OIL o TREHALOSE o ISOHEXADECANE o METHYLSILANOL MANNURONATE o SODIUM CITRATE o SODIUM HYALURONATE o SODIUM LACTATE o MYRISTIC ACID o PALMITIC ACID o ADENOSINE o MAGNESIUM SULFATE o AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE o DISODIUM PHOSPHATE o CAPPARIS SPINOSA F RUIT EXTRACT o CITRIC ACID o TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE o SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE o POLYSILICONE-11 o POLYSORBATE 80 o ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER o OCTYLDODECYL MYRISTATE o TOCOPHEROL o SORBIC ACID o PHENOXYETHANOL o CHLORPHENESIN o CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE o LINALOOL o GERANIOL o ALPHA-ISOMETHYL IONONE o CITRONELLOL o HEXYL CINNAMAL o BENZYL ALCOHOL o BENZYL SALICYLATE o PERFUME / FRAGRANCE (FIL B217384/1).
      The lists of ingredients used in the composition of our brand's products are regularly updated. Before using any product from our brand, you are invited to read the list of ingredients on its packaging to ensure that the ingredients are suitable for your personal use.

    Reference : Nera Cream Care with complete anti-aging action | 4422442

    Welcome to Printemps .com, your connection country is: Qatar and your language is: French.