Added to bag
Added to my wishlist

CLINIQUE

Even Better Clinical Illuminating Moisturizing Cream - Anti-Dark Spot Facial Moisturizer

300.00 QR

Discount of -25% from 79€ of purchases applied directly to the basket
50ml

Sold and shipped by Printemps Paris

Home Delivery

friday may 24, 2024

Free return within 30 days*

Learn more

Paid returns within 14 days

This item is not available au Printemps Haussmann

Good news, this item is available in the following sizes

To purchase this item, you can go to the store or add it to your cart now.

The Illuminating Moisturizing Cream SPF 30 is part of the Even Better range from Clinique . Without fatty substances, this treatment visibly reduces the appearance of spots and brightens the complexion. Result ? The skin barrier is strengthened, hydration optimized and the complexion unified, radiant and sublimated. A must-have to incorporate into your daily routine.


  • Use twice a day, avoiding the eye area.

    WATER\AQUA\EAU o BUTYLENE GLYCOL-OCTYLDODECYL MYRISTATE-DIMETH- ICONE -DI-C12-15 ALKYL FUMARATE o ISOPROPYL ISOSTEARATE o GLYCERYL STEARATE DIISOSTEARYL MALATE oPEG-100 STEARATE-PEG-8 o GLYCERIN-ASCORBYL GLUCOSIDE BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUT TER - TRIBEHENIN o CETYL ALCOHOL o ACETYL GLUCOS- AMINE o SODIUM HYALURONATE o DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE o SUCROSE o CAFFEINE o TO- COPHERYL ACETATE o CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT o CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT o SACCHAROMYCES LYSATE EXTRACT o ALGAE EXTRACT o HELIANTH US AN-NUUS ( SUNFLOWER) SEED EXTRACT - HORDEUM VULGARE EXTRACT\BARLEY EXTRACT o YEAST EXTRACT\FAEXVYEAST EXTRACT o MOLASSES EXTRACT\SACCHARUM OFFICINARUM\MOLASSES EXTRACT o SALICYLIC ACID o CHOLESTEROL-PROPYLENE GLYCOL DICAPRATE-CETEARYL ALCOHOL o BEHENYL ALCOHOL o CETEARYL GLUC OSIDE o XANTHAN GUM o POTASSIUM HYDROXIDE o SODIUM HYDROXIDE o DISODIUM PHOSPHATE o SODIUM PHOSPHATE o CIT-RIC ACID o DIMETHOXYTOLYL PROPYLRESORCINOL o SORBITAN OLEATE-POLYSILICONE-11 -DI-C12-18 ALKYL DIMONIUM CHLORIDE o HEXYLENE GLYCOL o POLYSORBATE 80 o ACRYLATES/C10 -30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER o CAPRYLYL GLYCOL - ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATECOPOLYMER-ISOHEXADECANE-DISODIUMEDTA-BHT-CHLOR-PHENESIN-PHENOXYETHANOL o SODIUM BENZOATE o POTASSIUM SORBATE [ILN50254]

    This list may change over time. Please refer to the information on your product packaging to receive the most up-to-date ingredient list.

Reference : Even Better Clinical Illuminating Moisturizing Cream - Anti-Dark Spot Facial Moisturizer | 4624289

Welcome to Printemps .com, your connection country is: Qatar and your language is: French.